CIB Se & FI CH SE W-12 Kitsune Sleeping Beauty


Dam: Kitsune Solitaire
Sire: UKCH Calicelesti Slaymaker


Ronda 4 years.


4 years.


Ronda 2 years.


"Ronda" is our sweet girl from UK, from the same breeder as Nuca - Nuca is her uncle actually!! Ronda is very sweet girl, loves people and is always ready to do something with me! She has had a brilliant show career so far - we had two highlights in the year 2012 as she became International Champion and later on gained the title Swedish Winner 2012! She is also Finnish and Swedish Chapion. Now she's shown on selected shows, we'll see what is her next achievement! :)

Unfortunatelly she suffers from spondylosis, lucky it does not affect her that much, as long as we keep her in good muscle condition. That's also the reason for fewer shows now. And also the main reason, for me to deside not to breed her. It was a really hard desicion, but I won't risk her life for that. Just want to keep her in good condition as long as possible.


Ronda 9 months

"Ronda" on meidän ihana englannista tullut tyttönen, samalta kasvattajalta kuin Nucakin - Nuca on itseasiassa Rondan eno! Ronda on suloinen mutta pippurinen tyttö, joka kunnioitaa ihmistä ja onkin aina valmiina tekemään töitä kanssani! :) Rondalla on ollut todella upea näyttelyura tähän asti - uran kohokohdat osuivat vuodelle 2012 kun Ronda vihdoin valioitui Kansainväliseksi muotovalioksi ja vuoden päätteeksi vielä voitti Ruotsin Voittaja 2012- tittelin! Ronda on myös saavuttanut Suomen ja Ruotsin muotovalion arvon. Nyt Ronda käy enää harvoissa näyttelyissä, jotka harkitaan tarkoin.

Harmiksemme Rondalla on diagnosoitu Spondyloosi selässä, mutta onneksi se ei vielä ole vaivannut Rondaa sen suuremmin. Tärkeintä on pitää hyvää lihaskuntoa yllä ja selän lihakset joustavina, jotta sairauden kanssa ei tule ongelmia ja edessä olisi vielä monta vuotta. Tämä diagnoosi on myös ollut syynä, miksi en ole tehnyt Rondalla pentuja. En vain voi riskeerata Rondan henkeä, joka tiineyden tuoman lisäpainon myötä saattaisi olla vaarassa. Keskitymme yhdessä tekemiseen ja hyvän kunnon ylläpitämiseen, jotta Ronda on ilonamme vielä vuosia!


Ronda 9 months

More pictures on "Pics" - Lisää kuvia "Pics"-linkin takana!

Health - Terveys

Eyes Clear - Silmät terveet (27.4.2010)
Back diagnosed with Spondylosis Phase 3 (2012) -
Selän diagnoosi Spondyloosi, vaihe 3 (2012)

Best Showresults - Parhaat Näyttelytulokset

5x BOB / ROP
4x BOS / VSP
8x CACIB
4x CAC / Sert
4x Res-Cacib
6x Res-CC /Va-Sert
2x BOB-Puppy
1x BIG Puppy
1x BIS 3 Puppy

luonnetesti 24.10.2010

Ronda oli luonnetestissä melkein heti kun ikä sen salli, eli 2,5 vuoden iässä. Rondan testaavat tuomarit olivat Mikael Laine ja Sami Heikkilä. Yhteispisteet 110, ja osa-alueittain:

Toimintakyky +1, kohtuullinen
Terävyys +1, pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1, pieni
Taisteluhalu -1, pieni
Hermorakenne +1, hieman rauhaton
Temperamentti +2, kohtuullisen vilkas
Kovuus +1, hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +2a, luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen
Laukauspelottomuus +++ laukausvarma