NEWS 2006!!!28.1.07


Turun KV-näyttelystä Kiralle VAL ERI2, erinomaisen hienolla arvostelulla!

10.12.


Helsingin Voittaja-näyttelyssä Nucalle ERI ilman luokkasijoitusta. Hienoa, että ERI-putki jatkuu! ;-)

18.11.


Kimppa-terveystarkastuksissa! Kiralla silmät edelleen terveet! Nucan lonkat lähtivät liittoon A/A:na, saa nähdä muuttuvatko matkalla takaisin. Kyynärät puhtaat, samoin polvet 0/0! :-)

9.11.


Olimme Puolassa, Maailmanvoittaja- näyttelyssä Nucan kanssa. Nucalle Junioriluokasta ERI, mutta ei sijoitusta. Taso oli meidän pojalle liian kova! ;-) Kokemusta tuli toki senkin edestä. Mielenkiintoinen reissu, kiitos matkatovereille! ;-)

15.10.


Läpäisin kasvattajan peruskurssin! Vammalassa tuli opiskeltua ja tentittyä, nyt saa sitten kennelnimen laittaa hakuun! ;-)

8.10.


Kotisivujen ilme uusittu! :-)

1.10. Erikoisnäyttley


Suomen Amerikanakitojen erikoisnäyttelyssä Yhdysvaltalainen kasvattajatuomari Miriam Lisker antoi sekä Nucalle että Kiralle laatuarvosanan Erittäin Hyvä. Saan olla tyytyväinen. :-)

24.9.Match Show


Perniön Match Show:ssa Nuca oli Best In Show!! Kirallekin upeasti punainen nauha, mutta tyttö jäi ilman sijoitusta. Nucan arvostelu: "Hyvä luonne, hyvät liikkeet, kokonaiskuva hyvä." Ja Kiran arvostelu: "Todella rauhallinen ja hyväkäytöksinen, hyvät liikkeet.". :-)

17.9.


Hyvinkään ryhmänäyttelyssä Nuca oli Paras Uros kera sertin, mutta tällä kertaa naiskauneus vei voiton ja Nuca oli VSP. :-)

13.9.


Nuca oli virallisessa silmätarkastuksessa, ja sai terveen paperit! Kauniit on silmät! ;-)

3.9. Mastery-Show


Koko kesän jatkunut kakkospaikan putki katkesi, kun kesä vaihtui syksyyn! Nuca oli Helsingin syysnäyttelyssä ROP-Juniori, mutta myös Paras uros ja Rodun Paras! Jatkosta ei sijoituksia, vaikka hienosti jaksoikin esiintyä.

Sawo Show


Kuopiossa tuli käytyä 5.-6.8. Lauantaina Nuca sai ERIn, oli paras uros 2 ja sai varasertin. Kiralle myös ERI, sijoitus PN4. Sunnuntaina Nucalle Hyvä ja Kiralle Erittäin Hyvä.

Karjaa 9.7.


Nuca sai laatuarvostelun Erittäin Hyvä, ja sijoittui junioriluokan toiseksi.

Salo 8.7.


Marianne Holm antoi sekä Nucalle että Kiralle arvosanan Erinomainen! Kira oli valioluokan toinen, Nuca junioriluokan kolmas.

Kirasta valio!


Tammelan ryhmänäyttelyssä 2.7.06 Kira oli paras narttu ja VSP kera sertin, täten Kirasta tuli SUOMEN MUOTOVALIO!! Nuca sai myös Erin, oli junioriluokan paras ja Paras Uros 2. Tuomarin sanoilla: "You have very nice junior dog." :)

18.6. Forssa


Tässä kaikkien rotujen näyttelyssä tuomarilla oli lievästi sanottuna huono päivä. Aika mitäänsanomattomat arvostelut, Nucalle H ja Kiralle T. Niin, eihän kaikkia voi miellyttää.

Nuca teki sen taas!


Helsingissä 10.6.2006 Nuca oli paras junioriuros arvosanalla erinomainen, ja voitti tittelin Euroopan Junior Voittaja 2006!!!

4.6. Tallinna Baltic Winner Show


Nucasta Baltic Junior Winner! Nuca oli VSP-Junior ja Paras Uros 2!! Kiralle H huonon turkin takia.

6.5.


Nuca Turengin ryhmänäyttelyssä ROP ja RYP 2! Ei hullumpi aloitus pojalla junnuluokasta!

25.2.


Kiran pennut syntyivät kasvattajan luona: 8 ihanaa pintoa pentua! www.snowsotrys.com