2nd litter - Toinen pentue "The Breakers"

Synt. 7.5.2012

Pennut 7vk ja valmiit uusiin koteihinsa!

Capo, Luppa ja Lala juhannustunnelmissa.

Capo, Amenira's Heart Breaker jää minulle omistukseen, poika muuttaa naapurikuntaan Marttilaan sijoitukseen Pia Haikaraiselle ja Teemu Yleniukselle.
Capon sivu
Kuvat Jenna Laurila

Luppa, Amenira's Ice Breaker muuttaa Siilinjärvelle Kaarina Virran ja Joni Tuovisen luo.


Kuvat Jenna Laurila

Lala, Amenira's Record Breaker puolestaan muuttaa Siuntioon tuomaan touhua ja tohinaa Jari Vinnikaisen elämään! :)Kuvat Jenna Laurila

******************************

Pennut 6vk!
Capo, Laalaa ja Luppa


Pennut ovat jo 6 viikon ikäisiä ja saaneet sirut sekä rekisteröityjä. Vielä edessä terveystarkastus ennen luovutusta! :)

Amenira's Heart Breaker, aka Capo jää naapurikuntaan Marttilaan Teemu Yleniuksen ja Pia Haikaraisen hellään huomaan sekä pitämään järjestystä kahdelle amerikanakita-tytölle! ;) ....vai mitenhän se sitten meneekään...! ;)

Toinen tytöistä, Amenira's Ice Breaker, pitkäkarvainen Vivian sai nimekseen Luppa ja matkaa Siilinjärvelle Kaarina Virran ja Joni Tuovisen luo järjestämään vipinää elämään! ;)

Amenira's Record Breaker, Laalaa, muuttaa Siuntioon Jari Vinnikaisen elämää sulostuttamaan! :)

******************

Pennut 5vk! Uudet kuvat:

Amenira's Heart Breaker


Amenira's Record Breaker


Amenira's Ice Breaker

**************

Pennut 4vk vanhoja! Puppies 4 weeks old!
Ota yhteyttä jos kiinnostuit, maarit.haavisto@ameniras.com.

Uudet kuvat ja esittelyä:

Poika, Amenira's Heart Breaker, painaa 4 viikon iässä jo 3900g! Poika on oikea mammanpoika ja rakastaa syliä ja rapsutuksia, mutta osaa myös leikkiä siskojen kanssa kovasti. Pikku-Kaitsu etsii yhteistyökykyistä, näyttelyistä kiinnostunutta sijoituskotia.

Laalaa, Amenira's Record Breaker, kasvaa kovaa vauhtia, eikä lattarinnasta ole enää tietoakaan! :) Tulevaisuus näyttää pikkutytölle siis varsin valoisalta. Painoa on neljän viikon ikään mennessä kertynyt 4000g! Laalaa etsii vielä omaa rakastavaa kotia.Vivian, Amenira's Ice Breaker, on porukan pomo ja kaikista vilkkain pentu. Aina ensimmäisenä sylissä ja haastamassa myös äitiään leikkiin muita enemmän. Vivian kasvaa hyvää vauhtia, painoa nyt 4050g! Vivian on myös porukan pörröisin, tässä vaiheessa sanoisin sen olevan jo selkeästi pitkäturkki.******************

Pennut 3vk vanhoja! Puppies 3 weeks old!
Ota yhteyttä jos kiinnostuit, maarit.haavisto@ameniras.com.

Uudet kuvat ja esittelyä:

Pentueen ainoa poika, Pikku-Kaitsu, on rauhallinen kaveri kunhan sopiva nukkumapaikka löytyy! ;) Pikkuisen alkaa jo kiusaamaan siskojaan ja tapailee reippaasti askelia ulkonakin. :) Painoa herralla on jo 2660g. Pikkku-Kaitsu etsii yhteistyökykyistä sijoitus/yhteisomistuskotia.

Amenira's Heart Breaker


Toinen tytöistä sai lempinimekseen Laalaa, kun hänellä todettiin olevan lattarinta. Kuntoutus pienellä edessä, jotta tytöllä olisi edessä hyvä tulevaisuus. Lähiviikot näyttävät, mihin suuntaan tyttö lähtee kehittymään. Ainakin tahtoa riittää ja kovasti punnertaa itseään ylös kaikesta huolimatta. Painoa Laalaalla on 3 viikon iässä 2700g. Laalaa etsii rakastavaa lemmikkikotia.

Amenira's Record Breaker


Vivian on meidän vauhdikas tyttö, jolla luonnetta riittää aivan kuten äidilläänkin! Pentueen vauhdikkain ja sisukkain tyttönen, kuin myös pörröisin. Aika näyttää, kasvaako Vivianille pitkä turkki. Turkistaan huolimatta Vivian etsii yhteistyökykyistä sijoituskotia! Painoa tytöllä on 3060g.

Amenira's Ice Breaker****************************

Pennut 2vk jo ja kasvavat vauhdilla! Puppies grow fast, 2 weeks old now! :)

Amenira's Heart Breaker, Boy, 1800g

Amenira's Record Breaker, Girl, 1900g

Amenira's Ice Breaker, Girl, 2100g

*******************************

Pennut 1vk vanhoja! Puppies 1 week old!

Amenira's Heart Breaker, Boy, 1000g


Amenira's Ice Breaker, Girl, 1180g

Amenira's Record Breaker, Girl, 1120g

*********************************

Puppies born 7.5.2012!

Ninjan pennut syntyivät sektiolla 7.5.2012. Kaksi narttua ja yksi uros, kaikki pennut voivat hyvin. Ninjalla kesti hieman etsiä äidinvaistoja, mutta pikkuhiljaa opetellessa nekin alkavat löytyä. Pentueesta sijoitan nartun, joka myös etsii vielä kotia. Jos kiinnostuit pentueesta, ota yhteyttä ensisijaisesti mailitse: maarit.haavisto@ameniras.com !

Pentueen ainoa uros on isänsä värinen, punainen valkoisin merkein ja mustalla maskilla. Poika on pentueen pienin, joten sen kanssa ollaan oltu tarkkana maitobaarilla ettei siskot jyrää yli - etenkin kuin poika näyttää turhautuvan ja luovuttavan sitten helposti. ;) Pojan paino nousee hitaasti mutta varmasti.

Pojan virallinen nimi on Amenira's Heart Breaker


Poika 1vrk / Boy 1 day old 515g

Ensimmäinen tytöistä on väriltään tummanruskea, pienin valkoisin sukin ja valkoisen rinnan kera. Tummalla tytöllä on jo nyt vahva tahto ja ahne tyyli syödä. ;) Painoa on tullut reippaasti ensimmäisten päivien aikana, vahva alku on tytöllä elämään.

Tumman tytön virallinen nimi on Amenira's Record Breaker

Tumma tyttö 1vrk / Dark girl 1 day old 580g

Toinen tytöistä on pinto, kauniisti värittynyt ja väri on punertavaa, aika näyttää minkä värinen pinto sitten on. Tästä tytöstä tuli heti oma lempityttöni, maitobaarissa vahva ja kova syömään. :)

Pinton tytön viralinen nimi on Amenira's Ice Breaker


Pinto tyttö 1vrk / Pinto girl 1 day 600g

Kaikki pennut ovat vielä vailla omaa kotia, toinen tytöistä etsii yhteistyökykyistä sijoituskotia.

Esittely vanhemmista:

Pentueen emänä on Solar Gift's Seventh Heaven, "Ninja", joka on oman tyttöni Kiran pojantytär. Ninja on monella tapaa hyvin Kiramainen, eniten juuri luonteeltaan, jonka takia olen pitänyt Ninjasta ihan pennusta lähtien. Saan kiittää tästä mahdollisuudesta käyttää Ninjaa jalostukseen sen omistajaa Ida Huttusta sekä Ninjan kasvattajaa Kata Lahikaista, jonka kanssa pentue tehdään yhteistyönä.


Ninja 2v. Kuva Ida Huttunen.


Ninja 2v. Kuva Ida Huttunen


Ninja 2,5v. Kuva Ida Huttunen.

Pentueen isänä on upea tuontini Cain, josta löytyy lisätietoa omalta sivultaan. Cain kävi muutamassa näyttelyssä keväällä 2011 ja sai ihan mairittelevia arvosteluja, nekin löytyvät Cainin shows-sivulta.


Cain 5v. Kuva Erika Häkkinen.


Cain 5v. Kuva Erika Häkkinen.

Tässä linkki pentueen sukutauluun -
pedigree of the upcoming litter click here!

Next planned breeding will be at spring 2012. I'm going to breed Solar Gift's Seventh Heaven with Cain. "Ninja" is a granddaughter of Kira, and is very similar in character. I'm so greatful about this opportunity to take Ninja into my breedings!

Breeding Plans - Suunnitelmat

Seuraava pentue on suunnitteilla kesälle 2013. Emänä tulee olemaan Milli, mikäli syksyn terveystutkimukset toteavat tytön terveeksi. Lisätietoja tulossa myöhemmin!

Litters - Pentueet

1st litter 2011 - 1. pentue 2011